To kvinner skutt og drept i bolig ved Stockholm - tre barn var til stede

To kvinner er drept i en skyteepisode i et villastrøk i Tullinge sør for Stockholm natt til fredag. To personer er pågrepet, opplyser politiet.

To kvinner er drept i en skyteepisode i et villastrøk i Tullinge sør for Stockholm natt til fredag. To personer er pågrepet, opplyser politiet.
To kvinner er drept i en skyteepisode i et villastrøk i Tullinge sør for Stockholm natt til fredag. To personer er pågrepet, opplyser politiet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

Det var tre barn til stede i boligen da skyteepisoden skjedde, men de er ikke fysisk skadd, ifølge politiet.

– Vi har selvfølgelig sørget for å få dem ut derfra. De blir nå tatt hånd om andre steder, sier Daniel Wikdahl i politiet til nyhetsbyrået TT.

I tillegg var det en annen voksen person til stede. Også denne personen er uskadd, opplyser politiet til P4 Stockholm.

To personer er pågrepet, mistenkt for å ha vært innblandet i dobbeltdrapet, skriver TT.

Politiet opplyser at det ble avfyrt flere skudd innendørs og at to ble truffet. Wikdahl sier de har en teori om hendelsesforløpet og hvordan gjerningspersonene kom seg inn i boligen, men at de ikke vil gi detaljer om dette på nåværende tidspunkt.

Politiet fikk melding om skytingen klokka 1.25. De etterforsker om den har sammenheng med voldsbølgen i landet.

– Vi behandler det som en del av den grove volden vi har sett, selv om det er for tidlig å slå det fast helt sikkert, sier Wikdahl.

Det er andre natt på rad med skyting hos en barnefamilie i Sverige.

Natt til torsdag var det skyting i huset til en barnefamilie i Västberga sør i Stockholm. Den ene forelderen ble drept, mens den andre ble fraktet til sykehus med skuddskader.

Ett av barna ble også skadd, men det er uklart om det ble truffet av skudd.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer