Trafikkulykke i Trøndelag

To kvinner alvorlig skadd i trafikkulykke i Trøndelag

To kvinner ble alvorlig skadd i en frontkollisjon på E39 ved Vasslivatnet på Hemne i Trøndelag søndag ettermiddag. Begge er fraktet til sykehus.

Publisert

Én kvinne ble fastklemt etter at en annen personbil kom over i feil kjørebane søndag ettermiddag. Hun er alvorlig skadd og fraktes til St. Olavs hospital i luftambulanse, melder politiet.

Politiet mottok meldingen klokken 15.30. Ambulansen ankom stedet kort tid etter ulykken. Det satt én kvinne i hver bil, og begge er alvorlig skadd.

– Det er også meldt at en dame skal ha kommet seg ut av en av bilene, sier operasjonsleder Håvard Høyem i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Til Adresseavisen utdyper operasjonslederen at kvinnen er fraktet til St. Olavs hospital i ambulanse.

Det var store materielle skader på begge bilene, og E39 Vasslivatnet ved Hemnkjølen var i en periode stengt som følge av ulykken.

Klokken 16.45 opplyser operasjonsleder Håvard Høyem til NTB at politiet har gjort seg ferdig på stedet.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.