To biler frontkolliderte på E16 - flere skadd

Tre personer ble skadd, en av dem alvorlig, i en frontkollisjon mellom to personbiler på E16 ved Havresletta nord for Hønefoss fredag kveld.

To personer er fraktet til sykehus etter en alvorlig ulykke på E16 ved Havresletta. Foto: Skjermdump Google Maps
To personer er fraktet til sykehus etter en alvorlig ulykke på E16 ved Havresletta. Foto: Skjermdump Google Maps Vis mer
Publisert

Politiet ble varslet om ulykken klokken 22.15. Det var tre personer i de to bilene og alle er sendt til Ringerike sykehus i ambulanse. En av de tre skadde er overført til Ullevål i Oslo.

Ulykken skjedde i en slak kurve, men årsaken til kollisjonen er ikke avklart. Det var glatte veier mange steder på Østlandet fredag.

– Det ble sendt ut et helikopter, men det ble ikke nødvendig å benytte dette, forteller operasjonsleder André Kråkenes i Sørøst politidistrikt til NTB.

E16 ved ulykkesstedet ble sperret etter ulykken, mens krimteknikere fra politiet og ulykkesgruppen fra Statens vegvesen gjorde sine undersøkelser. Veien ble gjenåpnet seks timer etter ulykken, klokken 4.15 lørdag morgen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer