To biler brant på Tåsen i Oslo

To biler ble totalskadde i en brann på Tåsen natt til mandag. Politiet undersøker om brannen ble påsatt.

To biler har tatt fyr på Tåsen i Oslo natt til mandag andre pinsedag. Politiets teori er at bilene skal ha blitt påsatt. En tredje bil er også rammet av brannen. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
To biler har tatt fyr på Tåsen i Oslo natt til mandag andre pinsedag. Politiets teori er at bilene skal ha blitt påsatt. En tredje bil er også rammet av brannen. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Politiet i Oslo fikk melding om brannen klokken 4.29 natt til mandag.

– At bilene kan ha blitt påsatt, er en av hypotesene vi undersøker. Bilbranner starter som regel ikke av seg selv. Vi undersøker om det er spor som kan tyde på at de er blitt påsatt, sier operasjonsleder Tor Guldbrandsen til NTB klokken 5.

Bilene sto parkert ved Tåsensenteret. To biler fikk store skader, mens det ble varmt for en tredje bil.

Operasjonslederen sier at de har vitner som så bilene brenne og som deretter meldte fra til politiet. De skal undersøke som det finnes videomateriale av hendelsen.

Røyken fra brannen var synlig i store del av Oslo sentrum.

Det er andre natt på rad det brenner i biler i Oslo. Natt til søndag var det branner i tre biler på Rustad. Politiet undersøker muligheten for at de også kan ha blitt påsatt.

– Det er generelt ingen grunn til å se dem i sammenheng. Vi etterforsker begge hendelsene som mulig påsettelse. Etterforskningen får vise om det er en sammenheng mellom dem, sier Guldbrandsen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer