To biler brant i Oslo

To biler ble skadd i en brann på Grorud i Oslo natt til tirsdag. Politiet undersøker om brannen kan ha blitt påsatt.

Publisert

Politiet fikk melding om brannen på Grorud senter klokken 3.18 natt til tirsdag. Om lag 20 minutter senere var brannen slukket.

– Det har vært brann i en bil som har spredt seg til en som sto ved siden av. vi er på stedet og vi undersøker fortsatt området. Vi har ikke vært i kontakt med noen vitner foreløpig, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB like før klokken 04.

En av politiets hypoteser er at brannen ble påsatt. Pedersen sier de er interessert i å komme i kontakt med vitner av brannen.

Det er tredje natt på rad det brenner i biler i Oslo. Natt til søndag ble tre biler ødelagt i brann på Rustad, og natt til mandag ble to biler totaltskadde i en brann på Tåsen.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.