To barn funnet døde: Politiet leter etter en person

Politiet melder at de leter etter en person i Rælingen som de knytter til de mistenkelige dødsfallene i Lørenskog, skriver Romerikes Blad.

Øst politidistrikt melder at to barn er funnet døde på en privat adresse i Lørenskog. Moren ble funnet kritisk skadd på samme sted. Beboere i området blir bedt om å holde seg inne. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Øst politidistrikt melder at to barn er funnet døde på en privat adresse i Lørenskog. Moren ble funnet kritisk skadd på samme sted. Beboere i området blir bedt om å holde seg inne. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er snakk om en større aksjon og politiet er bevæpnet, ifølge avisen.

Det var melding om et utløst sprinkleranlegg klokken 8.30 som først fikk politiet til å rykke ut til Lørenskog søndag morgen. Da de ankom stedet, fant de to små livløse barn og en skadd mor.

– Barna ble erklært døde på stedet, og mor er fraktet til Ullevål sykehus hvor hun får behandling for skadene, opplyser Ann-Kristin Endal i Øst politidistrikt i en pressemelding. Politiet ønsker ikke å opplyse om alderen på barna.

Litt etter klokken 12 sier politiet på stedet at far til barna er på åstedet, og at han blir tatt hånd om av politiet.

Innsatsleder Marit Furuseth, som er på stedet, sier til VG at kvinnen er kritisk skadd. Beboerne i området har blitt bedt om å holde seg inne.

Til pressen på stedet forteller politiet at de foretar krimtekniske undersøkelser og vitneavhør i området. De ber personer som har oppholdt seg i området fra midnatt til klokken 9 søndag morgen, om å melde seg om de tror de har relevante opplysninger.

Politiet etterforsker dødsfallene som mistenkelige.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer