To barn blant de drepte i skyteepisode i Roma

En mann skjøt og drepte to unge gutter og en eldre mann, før han selv trolig begikk selvmord i en småby utenfor Roma søndag.

Sjokkerte strandgjengere iakttar parken der tre personer ble drept utenfor Roma. Foto: Cecilia Fabiano/LaPresse via AP/NTB
Sjokkerte strandgjengere iakttar parken der tre personer ble drept utenfor Roma. Foto: Cecilia Fabiano/LaPresse via AP/NTB Vis mer
Publisert

Ordfører Mario Savarese i Ardea sier at drapsmannen og ofrene – som skal være to gutter på fem og ti år, samt en 84 år gammel mann – bodde i samme leilighetskompleks.

Gjerningsmannen gjemte seg i en leilighet i nærheten i tre timer mens politiet forhandlet med ham. Til slutt gikk de inn i leiligheten der de fant ham død.

Øyenvitner hevder mannen tidligere har slitt med psykiske problemer. Han skjøt tilsynelatende blindt da han traff guttene, som lekte i parken, samt den eldre mannen som syklet forbi.

Helseminister Alessio D'Amato i Lazio-regionen bekreftet at barna var døde kort tid etter de ble brakt til sykehus.

– Jeg har nettopp mottatt en telefon jeg skulle ønske jeg aldri fikk. Jeg er dypt sjokkert over det som hendte, og uttrykker mine dypeste kondolanser til familien og hele Ardea, uttalte han.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer