Ulykke på E134

To barn alvorlig skadd etter frontkollisjon

To barn ble fløyet til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter en frontkollisjon på E134 på Meheia like ved Kongsberg søndag morgen.

To barn ble fløyet til Ullevål sykehus etter at to biler frontkolliderte på E134 på Meheia like ved Kongsberg søndag morgen. Begge betegnes som alvorlig skadd. Foto: Ståle Weseth / Laagendalsposten / NTB scanpix
To barn ble fløyet til Ullevål sykehus etter at to biler frontkolliderte på E134 på Meheia like ved Kongsberg søndag morgen. Begge betegnes som alvorlig skadd. Foto: Ståle Weseth / Laagendalsposten / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De to barna er tre og seks år gamle, og ble begge betegnet som alvorlig skadd da de ankom Ullevål sykehus i Oslo, skriver Varden.

Bilen ble kjørt av en mann i 30-årene. En kvinne i slutten av 20-årene, som også var i denne bilen, var først fastklemt etter ulykken, men ble frigjort og deretter fløyet med ambulansehelikopter til Drammen sykehus. Hun har pådratt seg moderate til alvorlige skader, forteller pressevakten ved Vestre Viken helseforetak til Telemarksavisa.

Også mannen i 30-årene og føreren av den andre bilen, en mann i 50-årene, ble kjørt til sykehuset i Drammen. Begge betegnes som lettere skadd.

Politiet meldte om trafikkulykken 10.30 søndag formiddag. Det ble meldt om vanskelige kjøreforhold i området.

– Det har vært mye snø i veibanen, men vi vet ikke om det er hovedårsaken til ulykken, sier operasjonsleder Andre Kråkenes i sørøst politidistrikt til NTB.

Strekningen var en stund stengt i etterkant av trafikkulykken, men ble etter hvert åpnet igjen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer