Tix med blomster til «en viss jente»

Tix hadde på seg et nytt pannebånd – med påskriften «Finalist» – da han reiste ut til Eurovision-arenaen torsdag. Med seg hadde han også en blomsterbukett.

Tix og resten av den norske delegasjonen reiste torsdag ettermiddag til Eurovision-arenaen for koronatesting. Med seg hadde artisten er lekker blomsterbukett. Foto: Heiko Junge / NTB
Tix og resten av den norske delegasjonen reiste torsdag ettermiddag til Eurovision-arenaen for koronatesting. Med seg hadde artisten er lekker blomsterbukett. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert

Til NTB kunne den norske artisten røpe at buketten, som besto av rosa roser og røde hjerter, er til «en viss jente», uten at han ville utdype dette.

– Hver dag er en blomsterdag, sier Tix via pressekontaktene.

Takket være innlegg på Instagram har Tix sørget for å skape en rykteflom om en romanse med den aserbajdsjanske Eurovision-deltakeren Efendi. Ivrige Eurovision-tilhengere har gitt det hele navnet «Efentix».

Tix har imidlertid avvist å kommentere dette ytterligere.

Torsdag ettermiddag var hele den norske delegasjonen på koroantestsenteret ved arenaen Rotterdam Ahoy. Fredag ettermiddag starter generalprøvene før lørdagens finale i Eurovision Song Contest.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer