Tix før semifinalen: - I dag skjer det

– Jeg føler meg veldig trygg, og jeg tror ikke noen av oss er nervøse i det hele tatt, sier Tix på vei til siste prøve før Eurovision-semifinalen tirsdag kveld.

Tix og et kobbel av pressefolk før den norske artisten satte seg på bussen til arenaen Rotterdam Ahoy på semifinaledagen i Eurovision Song Contest. Foto: Heiko Junge / NTB
Tix og et kobbel av pressefolk før den norske artisten satte seg på bussen til arenaen Rotterdam Ahoy på semifinaledagen i Eurovision Song Contest. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert

På grunn av et svært strengt smittevernregime i konkurransen hadde Tix ikke engang lov til å stoppe opp og snakke med norske journalister da han og danserne gikk til bussen som fraktet den norske delegasjonen til arenaen Rotterdam Ahoy.

– I dag skjer det, sier han.

– Gutta er veldig samkjørte. Vi har bare hatt det gøy og sunget Disney i hele dag. Nå skal vi kose oss på scenen og røre noen hjerter der ute, fortsetter den norske artisten.

Norge er i år i den første semifinalen, hvor ti land går videre til lørdagens finale. Tix har siden mandag klatret én plass på spillselskapenes liste over land som ventes gå videre, fra åttende- til sjuendeplass.

– Det er jo mye bedre ingen plasser. Jeg tror ikke bettingselskapene vet helt hva de kan forvente, kommenterer den norske artisten overfor de frammøtte journalistene.

Han beskriver seg selv som sin største konkurrent.

– Det jeg skal gjøre i dag, er ikke så veldig lett, nettopp fordi jeg kriger med meg selv, forteller Tix, som framfører låten «Fallen Angel».

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer