Tine Thing Helseth er syk – avlyser konserter

Trompetisten Tine Thing Helseth har fått påvist kreft og må trekke seg fra oppdrag og konserter en stund framover, opplyser hennes manager.

Tine Thing Helseth er en norsk trompetist fra Vålerenga i Oslo. Foto: Terje Bendiksby / NTB
Tine Thing Helseth er en norsk trompetist fra Vålerenga i Oslo. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert

– Det er med tungt hjerte vi må melde at Tine må trekke seg tilbake en stund fremover, da hun har fått påvist diagnosen kreft – og nå vil motta nødvendig og riktig behandling, skriver Lisbeth Wiberg Olsen i Backstage Management i en epost til NTB.

Tine Thing Helseth (til venstre) skulle deltatt på juleturné sammen med Gaute Ormåsen, Christian Ingebrigtsen, Maria Arredondo og Torstein Sødal. Nå må hun trekke seg fra turneen på grunn av sykdom. Arkivfoto: Ali Zare / NTB
Tine Thing Helseth (til venstre) skulle deltatt på juleturné sammen med Gaute Ormåsen, Christian Ingebrigtsen, Maria Arredondo og Torstein Sødal. Nå må hun trekke seg fra turneen på grunn av sykdom. Arkivfoto: Ali Zare / NTB Vis mer

– Hun er ved godt mot, og ser fram til å komme i gang med behandlingen, slik at hun – så raskt som mulig – kommer seg tilbake i god form og ut for å møte sitt publikum igjen, fortsetter hun.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer