Tinder vil be medlemmene om videoselfie

Datingtjenesten Tinder vil be medlemmene om å ta video av seg selv for å bedre å bevise hvem de er.

I løpet at de neste månedene kommer Tinder til å be alle medlemmer om å oppdatere til den nyeste versjonen av fotoverifisering, som inkluderer en videoselfie. Foto: Gorm Kallestad / NTB
I løpet at de neste månedene kommer Tinder til å be alle medlemmer om å oppdatere til den nyeste versjonen av fotoverifisering, som inkluderer en videoselfie. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert

I løpet at de neste månedene kommer Tinder til å be alle medlemmer om å oppdatere til den nyeste versjonen av fotoverifisering, som inkluderer en videoselfie – altså å ta video av seg selv.

– Dette blir en bedre måte for medlemmene å bevise hvem de er. I tillegg kan fotoverifiserte medlemmer be deres match om å gjøre det samme før de chatter, noe som gir dem mer kontroll over hvordan de kommuniserer med andre, skriver selskapet i en pressemelding.

Tinder opplyser at tilbakemeldinger fra medlemmene viser at fotoverifisering er en av de mest verdsatte sikkerhetsfunksjonene. Verktøyet gjør det enklere for medlemmer å vurdere om matchen deres er ekte eller ikke.

– Vi kommer til å prioritere disse metodene for å gjøre Tinder til et tryggere sted å møte nye mennesker, sier markedssjef Rory Kozoll for Product Integrity hos Tinder.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer