Tinder gir fordeler til coronavaksinerte

«Høy, mørk og vaksinert» kan bli en vanlig Tinder-beskrivelse i Storbritannia. Coronavaksinerte brukere gis fordeler, blant annet i form av gratis «superlikes».

Briter som har vaksinert seg mot covid-19, gis fordeler på datingapper. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB
Briter som har vaksinert seg mot covid-19, gis fordeler på datingapper. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert

I Storbritannias mest populære datingapper gis man muligheten til å merke profilen sin med at man har blitt vaksinert, samtidig som vaksineutrullingen i landet nå har nådd unge voksne.

I samarbeid med regjeringen tilbyr blant andre Tinder, Bumble og Hinge spesielle merker og bonuser for brukere som vil skrive på profilen sin at de er vaksinerte, opplyser helsedepartementet.

Helsedepartementet antyder også at brukere faktisk kan gjøre seg mer attraktive på markedet om de forteller potensielle partnere at de har blitt vaksinert. Departementet viser til en meningsmåling utført av YouGov i mai, der 28 prosent oppga at de definitivt ikke ville date noen som er uvaksinerte, mens 31 prosent oppga at de helst ikke ville.

Regjeringen har satt seg som mål at alle voksne i Storbritannia skal bli tilbudt første vaksinedose innen slutten av juli.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer