Tilstanden uavklart for jente (12) etter drukningsulykke i Molde

Tilstanden til jenta som havnet under vannet i Fjellbrudammen utenfor Molde torsdag, var fredag ettermiddag fortsatt uavklart, ifølge St. Olavs hospital.

To barn var involvert i badeulykken i den populære badeplassen Fjellbrudammen ved Moldeelva. Foto: Romsdals Budstikke Kjell Langmyren / NTB scanpix
To barn var involvert i badeulykken i den populære badeplassen Fjellbrudammen ved Moldeelva. Foto: Romsdals Budstikke Kjell Langmyren / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Politiet fikk den første meldingen om at to barn hadde havnet under vannet klokken 18.32 torsdag. En av dem kom seg på land med hjelp, mens den andre ikke ble lokalisert med en gang.

Jenta som ble funnet i vannet er tolv år gammel. Hun ble fløyet til St. Olavs hospital i Trondheim etter at det ble utført hjerte- og lungeredning på stedet.

Natt til fredag var tilstanden kritisk, men stabil. Fredag formiddag klokken 10.25 får NTB opplyst at tilstanden er uavklart.

– Tilstanden er fortsatt uavklart, sier kommunikasjonsdirektør Marit Kvikne ved sykehuset.

Politiet sier til NTB at hendelsen ved den populære badeplassen Fjellbrudammen mest sannsynlig er en ulykke, og har ingen mistanke om at noe straffbart har funnet sted.

Den yngste jenta (7) som kom seg opp først, var bevisst og ble torsdag fraktet til sykehuset i Molde og senere fraktet til Ålesund sykehus med helikopter.

Helse Møre og Romsdal sier til Romsdals Budstikke at tilstanden hennes er stabil, og at hun har sluppet fra ulykken med lette skader.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer