Tilstanden er stabil for jente etter badeulykke i Oslo

Tilstanden til den åtte år gamle jenta som lørdag ble hentet opp av vannet ved Brekkedammen på Kjelsås i Oslo, er stabil, opplyser politiet.

En jente ble lørdag hentet opp av vannet Brekkedammen ved Frysja på Kjelsås i Oslo, og fikk livreddende førstehjelp. Barnet ble kjørt til sykehus. Foto: Lise Åserud / NTB
En jente ble lørdag hentet opp av vannet Brekkedammen ved Frysja på Kjelsås i Oslo, og fikk livreddende førstehjelp. Barnet ble kjørt til sykehus. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

Politiet ble varslet om ulykken like før klokken 18 lørdag.

Jenta var bevisstløs da hun ble hentet opp av vannet, og det ble igangsatt livreddende førstehjelp. Deretter ble hun fraktet til Rikshospitalet.

Søndag opplyser politiet at den åtte år gamle jenta fortsatt ligger på sykehus.

– Tilstanden er stabil, og hun får medisinsk oppfølging på sykehuset, heter det i meldingen fra politiet.

Til Nordre Aker Budstikke sier operasjonsleder Marita Aune at det er uvisst hvor lenge jenta var under vann før hun ble hentet opp, men at de har en formening – uten at hun vil gå i detaljer.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer