Tilskuer alvorlig skadd etter fall fra tribunen på Wembley

En tilskuer ble alvorlig skadd da han falt fra en tribuneseksjon ned på seter og betong i en lavere seksjon under søndagens EM-kamp på Wembley.

En tilskuer ble alvorlig skadd da han falt fra en tribuneseksjon ned på en annen under EM-kampen mellom England og Kroatia på Wembley i London. Foto: Catherine Ivill, Pool via AP/NTB
En tilskuer ble alvorlig skadd da han falt fra en tribuneseksjon ned på en annen under EM-kampen mellom England og Kroatia på Wembley i London. Foto: Catherine Ivill, Pool via AP/NTB Vis mer
Publisert

Det melder London-avisen Evening Standard , som fra en talsperson for stadion har fått bekreftet at tilskueren er fraktet til sykehus der tilstanden beskrives som alvorlig.

Hendelsen skjedde rett etter avspark i kampen mellom England og Kroatia.

– Vi så beina hans forsvinne over gjerdet. Han falt og ble liggende urørlig, sa en tilskuer til avisen.

Wembley-talspersonen bekreftet at en tilskuer falt kort tid etter avspark.

– Vedkommende fikk medisinsk behandling på stedet og ble så sendt til sykehus. Tilstanden er alvorlig. Vi vil sammen med Uefa sørge for at hendelsen etterforskes fullt ut, sa talspersonen.

En firedel av tribunekapasiteten ble benyttet under søndagens kamp. Det betyr 21.000 tilskuere. England vant kampen 1-0 etter scoring av Raheem Sterling, som vokste opp rett utenfor Wembley.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer