Nordby Supermarket:

Tilbakekaller kokt skinke

Nordby Supermarket tilbakekaller butikkpakket Kokt Herregårdsskinke etter at prøver har vist spor av listeriabakterier i pakkene.

Nordby Supermarket tilbakekaller butikkpakket Kokt Herregårdsskinke etter at prøver har vist spor av listeriabakterier i pakkene. Foto: Grensemat AB / NTB
Nordby Supermarket tilbakekaller butikkpakket Kokt Herregårdsskinke etter at prøver har vist spor av listeriabakterier i pakkene. Foto: Grensemat AB / NTB Vis mer
Publisert

Dette gjelder både små og store pakker, med best før dato 20.09.2022. Kunder oppfordres til å levere tilbake produktet for å få igjen pengene, opplyser butikken.

Nordby Supermarket ligger i Strömstad kommune, på svensk side av grensen. Nedslagsområdet er Østfold, Vestfold, Oslo, Akershus og deler av Buskerud.

Nordby Supermarket opplyser at de tar hendelsen på stort alvor og undersøker det som har inntruffet.

– Varen kan innebære en helserisiko og vi velger derfor å tilbakekalle, skriver supermarkedet i en pressemelding og beklager hendelsen.

Listeriabakterier kan være farlig først og fremst for visse grupper som eldre, personer med nedsatt immunforsvar og gravide. Bakterien dør ved oppvarming til 70 grader eller mer.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer