Grillstad:

Tilbakekaller Jubelsalami etter salmonellafunn

Fire partier Jubelsalami og Jubelsalami med pepper kalles tilbake etter at det har blitt påvist Salmonella i en miljøprøve fra lokalene til en råvareleverandør.

Grilstad opplyser at selv om de tilbake kaller produkter etter funn av Salmonella hos en råvareleverandør, er det ikke funnet salmonellabakterier i deres produkter. Foto: Grilstad / NTB
Grilstad opplyser at selv om de tilbake kaller produkter etter funn av Salmonella hos en råvareleverandør, er det ikke funnet salmonellabakterier i deres produkter. Foto: Grilstad / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Samtidig som produktene trekkes tilbake, har Grilstad ikke gjort funn av salmonellabakterier i sine egne produkter, råvarer eller produksjonslokaler, kommer det fram i en pressemelding.

– Det er ikke blitt påvist Salmonella hos Grilstad, verken i produksjonslokalene, råvarene eller i de ferdige produktene. Etter dialog med Mattilsynet, og for å unngå usikkerhet blant forbrukerne og kundene våre, trekker vi disse partiene fra markedet, sier direktør Ståle Gausen for innkjøp og næringspolitikk i Grilstad.

Grilstad trekker også tilbake et mindre parti med Grilstad spekeskalker, fordi det kan inneholde avskjær fra de berørte partiene med Jubelsalami.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer