Tidligere eliteseriespiller om å bli Messi-kamerat: - Galskap

Robert Taylor (28) la bak seg over 100 seriekamper i Norge. De siste ukene har finnen vært tett på Lionel Messi-hysteriet i USA.

Lionel Messi (t.v.) sammen med Robert Taylor etter en Inter Miami-kamp mot Atlanta United nylig. Foto: Lynne Sladky / AP / NTB
Lionel Messi (t.v.) sammen med Robert Taylor etter en Inter Miami-kamp mot Atlanta United nylig. Foto: Lynne Sladky / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

Den tidligere Tromsø- og Brann-angriperen sluttet seg til Inter Miami og MLS-fotballen i fjor vinter. 17 måneder senere er han lagkompis og feirer mål med selveste Messi.

– En drøm som er blitt til virkelighet, sier Taylor i et intervju med Sky Sports.

Messi-overgangen har skapt stor eufori rundt David Beckhams klubb. Argentineren, som har vunnet Ballon d'Or (Gullballen) hele sju ganger, står med tre scoringer og én assist på sine to første Inter Miami-kamper.

– I hele mitt liv har jeg sett ham spille på høyeste nivå. Så at jeg nå spiller og er på samme lag med ham, er galskap, sier Taylor videre.

Han hyller kvaliteten på alt Messi gjør i en alder av 36 år.

– Presisjonen hans er ubegripelig god. Jeg har ikke sett ham gjøre ett eneste feilvalg i kamper eller på trening, så du må bare prøve å lære av det.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer