Ti skadd da bil kjørte på fortau i Marbella

Minst ti personer ble skadd da en bil kjørte opp på et fortau fylt med uteserveringer og restauranter i Marbella sør i Spania, opplyser politiet.

Minst ti personer ble skadd da en bil kjørte opp på et fortau fylt med uteserveringer og restauranter. Politiet har pågrepet en 30 år gammel mann. Foto: Europa Press / AP / NTB
Minst ti personer ble skadd da en bil kjørte opp på et fortau fylt med uteserveringer og restauranter. Politiet har pågrepet en 30 år gammel mann. Foto: Europa Press / AP / NTB Vis mer
Publisert

To av de skadde ble brakt til et større sykehus i Malaga, en av dem med alvorlige skader. De resterende fikk behandling på et lokalt sykehus.

Lokale myndigheter sier at de ikke tror terrorisme var motivet bak villkjøringen mandag. Bilføreren, som er en 30 år gammel spansk mann, ble pågrepet på stedet. Ifølge avisen El Español skal han ha hatt med seg foreldrene sine i bilen.

Videoer fra ulykkesstedet viser ambulanser og politibetjenter i arbeid, mens servitører fra restaurantene ryddet opp eller hjalp personer på bakken.

Hendelsen fant sted midt på ettermiddagen da området var fullt av kunder som spiste lunsj.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer