Ti drept i skyting i butikk i Colorado

Politiet sier ti personer, inkludert en politibetjent, ble drept i en skyteepisode i en matbutikk i byen Boulder i Colorado mandag. En person er pågrepet.

Politiet i Colorado rykket mandag ut til et supermarked i byen Boulder der det ble meldt om skyting. Foto: David Zalubowski / AP / NTB
Politiet i Colorado rykket mandag ut til et supermarked i byen Boulder der det ble meldt om skyting. Foto: David Zalubowski / AP / NTB Vis mer
Publisert

– Vi vet om ti døde på åstedet, inkludert en av våre egne betjenter, opplyste politisjef Maris Herold i Boulder på en pressekonferanse mandag kveld lokal tid.

Den drepte politibetjenten var en av de første som kom til stedet etter meldinger om skyting ved matvarebutikken King Soopers.

En mistenkt er i varetekt og får behandling ved et sykehus, opplyser politiet, som ikke gir flere detaljer om selve skyteepisoden.

– Vi jobber nå med å identifisere alle ofrene. Vi vet at det er mange familier der ute som venter på svar, sier Herold.

Ukjent motiv

Kerry Yamaguchi fra det lokale politiet sier at saken fortsatt etterforskes og at det ikke er kjent hva som er motivet for skytingen.

En hvit mann med blod rennende nedover beinet, bar overkropp og iført håndjern ble ført ut av bygningen av to politibetjenter og senere kjørt vekk, men politiet vil ikke si om dette er den mistenkte.

ABC News melder at politibetjenter ble skutt mot da de rykket ut til en parkeringsplass ved supermarkedet King Soopers etter å ha fått melding om at en person var skutt. Hendelsen skjedde ved 15-tiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer