Triton Partners ville kjøpe Ving

Thomas Cook avviste tilbud på Ving før sommeren

Det svenske investeringsselskapet Triton Partners ville kjøpe Ving før sommeren, men Thomas Cook sa nei, forteller flyanalytiker Hans Jørgen Elnæs.

Det svenske investeringsselskapet Triton Partners ville kjøpe Ving før sommeren, men Thomas Cook sa nei. Foto: AP Photo/Michael Probst
Det svenske investeringsselskapet Triton Partners ville kjøpe Ving før sommeren, men Thomas Cook sa nei. Foto: AP Photo/Michael Probst Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Jeg anser det som ikke usannsynlig at de kan komme på banen for å overta Ving, sier han til NTB, men understreker at han ikke har noen konkret info om dette.

Elnæs er uavhengig analytiker og følger fly- og reiselivsbransjen tett. Han sier Triton Partners har vært med i kulissene helt fram til Vings eier Thomas Cook ble slått konkurs natt til mandag.

– Ving Norge og Sverige har gått med overskudd i årevis. Ving har en veldig god merkevare og har mindre konkurranse enn Thomas Cook har hatt i Tyskland og England, forteller Elnæs.

Han kjenner ikke til noen andre investorer som har vist interesse for Ving. Elnæs mener imidlertid Triton må være raske, dersom de fortsatt er interessert i å kjøpe Ving.

– Det må skje raskt, så ikke merkevaren tar skade, sier Elnæs, og antyder at en avklaring kan komme i løpet av uka.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer