Tennisstjerne ut mot hjemlandets Djokovic-behandling

Foto: NTB.
Foto: NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Australias største tennisstjerne, Nick Kyrgios, kritiserer eget land for måten visumkonflikten med Novak Djokovic blir håndtert på.

Den serbiske verdenseneren Djokovic er for øyeblikket innlosjert på karantenehotell i påvente av en rettslig avgjørelse rundt hans visum. Den skal etter planen komme mandag.

Situasjonen har oppstått som følger av at 34-åringen ikke er vaksinert mot coronaviruset. Han fikk medisinsk fritak for å være med i Australian Open, men ble stoppet på flyplassen i Melbourne.

Både den serbiske presidenten Aleksandar Vucic og foreldrene til Djokovic har vært ute og sagt at sønnen er i fangenskap. Påstandene har australske myndigheter blankt avfeid.

Australske Kyrgios mener myndighetene i landet burde bry seg mer om å løse situasjonen, enn å snakke om det i mediene. Han er likevel klar på hva han mener om Djokovic vaksinesituasjon.

«Jeg tror helt klart på å handle i situasjonen. Jeg vaksinerte meg for andre og min mors helse, men hvordan vi håndterer Novaks situasjon er veldig, veldig dårlig. Dette er en av de store mesterne, og i enden av alt er han et menneske. Vær bedre», skriver Kyrgios på Twitter.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer