Vis mer

Tenåringer i gummibåt hylles etter redningsaksjon

- Trodde de skulle dø, sier en av heltene.

(upublisert) Opprettet
To modige tenåringer kom stormende til da et eldre ektepar kjørte i vannet i den belgiske byen Beervelde.

Robbe Haems (17) og Bjorn Cuvelier (18) kastet seg i en båt og kom seg til bilen som var i ferd med å synke, og fikk ekteparet ut av bilen i tide.

- Jeg så ikke selv at bilen kjørte i vannet, men Bjorn kom løpende til meg og fortalte det som hadde skjedd. Jeg trodde først han tullet, men så fikk jeg øye på bilen som fløt rundt, sier Robbe til Sedenne.

Se også: Kjemper i panikk for ikke å falle ned

- Fryktet de skulle dø


Da ungdommene kom frem til bilen, var frykten stor for at det eldre paret skulle miste livet.

- Jeg fryktet at de skulle dø, spesielt mannen som befant seg i bilen da den begynte å gå under vann. Jeg var virkelig redd for at han skulle dø foran meg, sier Robbe.

Heldigvis ble ingen skadet i den dramatiske hendelsen.

Se også: Her reddes Oreo fra klippe­veg­gen

- I sjokk


En tilfeldig person, som ble vitne til den dramatiske redningsaksjonen, startet å filme guttene i det de fikk dratt kvinnen ut av bilen.

- Personene inne i bilen sa ikke så mye da vi kom til for å hjelpe. De svarte bare på spørsmålene jeg stilte. De var nok i sjokk, sier 17-åringen.

Etter at videoen av de to modige guttene ble lagt ut på YouTube, har aviser over hele verden omtalte hendelsen.

Se også: Skadet hai reddes av bade­gjes­ter

 

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.