Telegraph: Premier League-spiller pågrepet – mistenkt for voldtekt

En profilert Premier League-spiller i slutten av 20-årene ble brakt inn av politiet mandag morgen. Det ble gjort på mistanke om voldtekt, melder The Telegraph.

En Premier League-spiller er pågrepet mistenkt for voldtekt, melder The Telegraph. Foto: NTB Scanpix / REUTERS/Nigel Roddis
En Premier League-spiller er pågrepet mistenkt for voldtekt, melder The Telegraph. Foto: NTB Scanpix / REUTERS/Nigel Roddis Vis mer
Publisert

Den britiske avisen får opplysningene bekreftet av Scotland Yard. Spillerens navn blir ikke oppgitt av rettslige årsaker, men det framkommer at han er internasjonalt anerkjent.

Premier League-spilleren sitter i varetekt og avhøres om et angrep som skal ha skjedd forrige måned. Det er en kvinne i 20-årene som har anmeldt saken til politiet.

The Telegraph har kontaktet klubben spilleren tilhører for en kommentar. Den er klar over situasjonen, men vil ikke uttale seg.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer