- Tar livet av Explorer

Internet Explorer er snart historie. Det bekrefter langt på vei Microsofts markedsdirektør.

(upublisert) Opprettet
Det er amerikanske «The Verve» som melder dette, ifølge danske Ekstra Bladet. Nyheten vil trolig bli mottatt med glede hos mange PC-brukere. - Vi er i full gang med et nytt varemerke, et nytt navn, på den browseren som skal brukes i Windows 10, sa markedsdirektør Chris Caposella nylig under en konferanse. Men helt borte blir ikke Explorer med det samme. Den vil dukke opp i en del utgaver av Windows 10, men ikke som hoved-browser.  - Vi kaller den for øyeblikket for «Project Spartan», men vi vil snart finne et navn til den, fortsatte Caposella. Microsoft har de siste årene forgjeves forsøkt å endre på Explorers dårlige rykte - blant annet gjennom en rekke ironiske reklamekampanjer - men uten hell. I fjor forlot toppsjefen firmaet, og mange mente da at browserens framtid var spikret.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.