Synkehull sperrer felt på E18

Et kjørefelt på E18 i retning Drammen er sperret på grunn av et synkehull i veibanen ved Strand i nærheten av Stabekk i Bærum.

Mye nedbør førte til mye vann i veibanen som igjen ga utfordrende kjøre forhold og mye vannsprut i Oslo-området. Foto: Ørn E. Borgen / NTB
Mye nedbør førte til mye vann i veibanen som igjen ga utfordrende kjøre forhold og mye vannsprut i Oslo-området. Foto: Ørn E. Borgen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Politiet meldte om synkehullet ved 1.30-tiden natt til fredag. Hullet er 30 ganger 30 centimeter, men inntil 2 meter dypt, ifølge politiet.

– Det har vært mye regn, men om dette er årsaken vet vi ikke. Det er heldigvis lite trafikk, og hullet ble sikret før noen kjørte over, forteller operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB.

Vegtrafikksentralen opplyser like før klokken 3 at de er i gang med utbedring på stedet, men dette arbeidet vil ikke være avsluttet før utpå formiddagen fredag.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer