Sylvi Listhaug: Mister nesten nattesøvnen av MDG

Frp-leder Sylvi Listhaug er på bobilturné for å sanke velgere. Til Bergens Tidende sier hun at hun er redd MDG skal få innflytelse etter stortingsvalget.

Sylvi Listhaug, Frps leder på besøk i Bergen. Her sier hun til Bergens Tidende at partiet, tradisjonen tro, vil løfte innvandring og integrering i valgkampen. Foto: Marit Hommedal/NTB
Sylvi Listhaug, Frps leder på besøk i Bergen. Her sier hun til Bergens Tidende at partiet, tradisjonen tro, vil løfte innvandring og integrering i valgkampen. Foto: Marit Hommedal/NTB Vis mer
Publisert

– Jeg mister nesten nattesøvnen av tanken på at MDG skal få en hånd på rattet. Det er mer enn galt nok i Oslo der jeg bor og merker konsekvensene både på lommeboken og i hverdagen, sier Frp-leder Sylvi Listhaug til Bergens Tidende lørdag.

Frp har stått på stedet hvil siden Listhaug overtok ledervervet etter Siv Jensen i begynnelsen av mai, ifølge Poll of polls.

Snittet på de nasjonale julimålingene er 9,9 prosent, men partiet fikk et lite løft på Dagens Næringslivs måling lørdag. Det gikk partiet mest fram med 2,2 prosentpoeng til 11,6 prosent

Ifølge Frp-lederen vil partiet, tradisjonen tro, løfte innvandring og integrering i valgkampen.

– Norge trenger et parti som tør å ta opp de vanskelige spørsmålene, som innvandring og integrering, sier Listhaug.

Hun vil også mobilisere mot arveavgiften, eller dødsskatten, som Frp kaller den.

– Vi ser at mange bedrifter og gårdsbruk nå gjennomfører et generasjonsskifte i redsel for at sosialistene gjeninnfører dødsskatten etter valget, sier Listhaug.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer