Tennis

Syk Ruud måtte trekke seg midt i kamp

Casper Ruud var syk, men forsøkte å gjennomføre 1. runde-kampen mot serbiske Miomir Kecmanovic i Kina. Etter ett sett måtte nordmannen kaste inn håndkleet.

Turneringen i Kina er over for Casper Ruud etter at han trakk seg midt i kampen mot Miomir Kecmanovic. Foto: Frank Franklin II / AP / NTB scanpix
Turneringen i Kina er over for Casper Ruud etter at han trakk seg midt i kampen mot Miomir Kecmanovic. Foto: Frank Franklin II / AP / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Under US Open i september spilte Kecmanovic og Ruud side om side i doubleturneringen. Tirsdag sto de på hver sin side av nettet i ATP 250-turneringen i Zhuhai.

Den duellen varte kun ett sett. Nordmannen trakk seg før det andre startet. Årsaken er sykdom, opplyser tennisstjernens far, Christian Ruud, til NTB.

– Syk, rett og slett, sier Ruud senior.

På tennisspillerens Facebook-side opplyses det at det dreier seg om kraftig influensa eller forkjølelse, og at Ruud ikke følte seg i god form før kampen.

– Veldig kjipt

«Veldig kjipt, men slikt skjer», står det på Ruuds profil på det sosiale mediet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer