Svensk politi: Væpnede menn frigjorde en mann fra fangetransport

To maskerte menn med pistoler skal ha frigjort en mann fra en fangetransport ved Vrinnevisjukhuset i Norrköping. Ingen ble skadd i hendelsen.

Politiet utenfor sykehuset der flukten skjedde. I bildet ser man den hvite bilen til kriminalomsorgen. Foto: Magnus Andersson/TT / NTB
Politiet utenfor sykehuset der flukten skjedde. I bildet ser man den hvite bilen til kriminalomsorgen. Foto: Magnus Andersson/TT / NTB Vis mer
Publisert

Det hele skjedde i 13.40-tiden onsdag, skriver Expressen.

Mannen som nå er på rømmen, var på vei til sykehuset i en syketransport. Ifølge TV4 skal han være en mann i 20-årsalderen som er dømt til ti års fengsel for drapsforsøk, og som har tilknytning til kriminelle nettverk.

Det er fortsatt uklart akkurat hva som har skjedd, men de to tilsynelatende bevæpnede mennene tok med seg den frigjorte mannen til en bil og kjørte fra stedet. Politiet etterforsker saken som medvirkning til unndragning av straffeforfølging, grovt brudd på våpenloven, samt grove trusler mot tjenestemann.

Politiet er mannsterkt til stede langs en motorvei utenfor byen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer