Norsk kvinne savnet i Sverige

Svensk politi: Ingenting tyder på at norsk kvinne forsvant frivillig

En norsk kvinne har vært savnet siden julaften i Skåne. Politiet mistenker bortføring og har ikke funnet noe som tyder på at hun forsvant frivillig.

Heller ikke fredag ble det gjort funn under søkene i vannet ved Skeppsbron etter en 43 år gammel, norsk kvinne som har vært savnet siden julaften. Foto: Anders Bjurö/TT / NTB scanpix.
Heller ikke fredag ble det gjort funn under søkene i vannet ved Skeppsbron etter en 43 år gammel, norsk kvinne som har vært savnet siden julaften. Foto: Anders Bjurö/TT / NTB scanpix. Vis mer
Publisert

– Vi har så langt ikke funnet noe som tyder på en frivillig forsvinning, sier talsperson Katarina Rusin i politiregion Syd til nyhetsbyrået TT.

Hun viser til «omstendigheter i saken» som begrunnelse for den foreløpige konklusjonen om at en 43 år gammel, norsk kvinne ble bortført en gang mellom kvelden julaften og morgenen dagen etter.

Rusin er tilbakeholden med opplysninger av etterforskningsmessige hensyn, og vil ikke konkretisere hvilke omstendigheter hun sikter til.

Ble sett med en mann

Den norske kvinnen var julaften sammen med en mann på en pub i Landskrona i Skåne. Hun ble sist sett ved i 22-tiden ved kaien Skeppsbron, der en del skyssbåter legger til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer