Strømselskap øker beredskapen før uværet

Som følge av varselet om uvær med torden, kraftig vind og mye nedbør har Hafslund økt beredskapen på driftssentralen og satt inn ekstra folk.

Publisert

– Vi har gjort avtaler med beredskapsentreprenører om at de kan mobilisere store styrker hvis det skulle bli behov for det, i tillegg til våre egne mannskaper, sier kommunikasjonssjef Morten Schau i Hafslund Nett.

Han advarer folk mot å nærme seg strømledninger som faller ned, men ber dem om å melde ifra hvis de ser skader på strømnettet.

– Vi vil advare på det sterkeste å bevege seg i nærheten av linjer som har blåst ned og ligger på bakken. Det kan være strømførende ledninger, og berøring kan medføre livsfare, sier Schau.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.