Stortap for det norske hockeylandslaget i VM-åpningen - tapte 1-5 for Tyskland

Norges håp om en kvartfinaleplass i ishockey-VM fikk et skudd for baugen da Tyskland vant 5-1 i åpningskampen i gruppe B lørdag.

Tysklands Mathias Niederberger klarer ikke å stoppe Emil Lillebergs (76) styring til reduseringen til 1-4. Tyskerne vant til slutt 5-1. Foto: Sergei Grits / AP / NTB
Tysklands Mathias Niederberger klarer ikke å stoppe Emil Lillebergs (76) styring til reduseringen til 1-4. Tyskerne vant til slutt 5-1. Foto: Sergei Grits / AP / NTB Vis mer
Publisert

Åpningskampen mot Tyskland lørdag var en av nøkkelkampene for Norge til videre avansement i mesterskapet. Nå ser det med ett mye tyngre ut.

Tyskland tok ledelsen 16 sekunder før den første perioden var slutt. I den andre perioden scoret tyskerne tre mål på sju minutter, før Emil Lilleberg reduserte til 1-4 etter 36 minutter.

Fem minutter ut i den tredje perioden økte tyskerne til 5-1, som også ble sluttresultatet. Det var Tysklands første seier mot Norge siden 2007.

Tyskland innledet VM med 9-4-seier over Italia fredag. Norge møter Italia søndag.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer