Støre mister ikke nattesøvnen over krisemålingene

Arbeiderpartiets partisekretær Kjersti Stenseng sier hun har mistet nattesøvnen over de dårlige målingene. Statsminister Jonas Gahr Støre tar det mer med ro.

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) ankommer LO Stats Kartellkonferanse på Gol onsdag. Foto: Terje Bendiksby / NTB
Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) ankommer LO Stats Kartellkonferanse på Gol onsdag. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Arbeiderpartiet fikk tidligere denne uken en oppslutning på 15,4 prosent i Vårt Lands novembermåling, mens Høyre fikk 33,6 prosent.

– For å være helt ærlig så sover jeg ikke dårlig om natten av målingene, jeg sover dårlig om natten når folk sier de ikke har økonomi som strekker til, så det er andre tall som får meg til å sove dårlig på natten enn målinger, sa Støre til NTB på vei inn til LO Stats Kartellkonferansen på Gol onsdag ettermiddag.

I en ny undersøkelse scorer Støre tredje dårligst i popularitet blant lederne i 22 land. Målingen er gjennomført av amerikanske Morning Consult, og 834 nordmenn har svart via nett. 24 prosent svarer at de er svært eller litt fornøyd med jobben Støre gjør. 71 prosent er litt eller svært misfornøyd, mens 5 prosent ikke har gjort seg opp en mening.

– Jeg tror også det er folk som synes jeg gjør en god jobb. Også lever vi av forventningen. Vi lever av at folk vil videre. Så det er bra, sa Støre på spørsmål fra NTB om hva han skal si til dem som mener han ikke gjør en bra jobb som statsminister.

(©NTB)

(©NTB)

Mer om