Støre: Har tillit til Tajik og er enig i avgjørelsen hennes

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sier han er lei seg for at Hadia Tajik går av som arbeidsminister, men at han er enig i avgjørelsen.

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) med sin nestleder Hadia Tajik ved sin side da den nye regjeringen ble presentert utenfor slottet i oktober. Foto: Heiko Junge / NTB
Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) med sin nestleder Hadia Tajik ved sin side da den nye regjeringen ble presentert utenfor slottet i oktober. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert

Tajik informerte på en pressekonferanse onsdag at hun går av som arbeidsminister, men at hun vil fortsette som nestleder.

– Som Hadia har fortalt, ser hun at hun har gjort flere feil knyttet til at hun har hatt skattefri pendlerbolig. Jeg har tillit til Hadia og tror på hennes historie, men jeg er enig i hennes avgjørelse, sier Støre.

– Jeg er lei meg for dette, sier Støre.

Statsministeren sier at Tajik har fått til mye som arbeidsminister.

– Jeg er glad for at hun vil fortsette å jobbe med å sette Arbeiderpartiets politikk ut i livet fra Stortinget, sier Støre.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer