Storbritannia stålsetter seg for Harry og Meghan-dokumentar

Torsdag slippes de tre første episodene av Netflix-dokumentaren om prins Harry og hertuginne Meghan. Den øvrige britiske kongefamilien må belage seg på bråk.

Torsdag slippes de tre første episodene av Netflix-dokumentaren om prins Harry og hertuginne Meghan. Foto: Netflix via AP / NTB
Torsdag slippes de tre første episodene av Netflix-dokumentaren om prins Harry og hertuginne Meghan. Foto: Netflix via AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dokumentarserien, som til sammen har seks episoder, lover å gi et innblikk i hendelsene som fikk paret til å slutte som arbeidende kongelige og flytte til USA i 2020.

Seriens trailere antyder at den vil bidra til at avstanden mellom paret og den øvrige kongefamilien blir enda større. I et klipp ser det ut til at prins Harry anklager noen knyttet til kongefamilien for å lekke historier om ham og hertuginnen til pressen, og han kaller det et «skittent spill».

En rekke britiske aviser har dokumentaren som forsidestoff torsdag, viser oversikten fra Sky News. Avisen Daily Mail har tidligere hevdet at kongefamilien anser dokumentaren for en krigserklæring.

De siste tre episodene i serien slippes på Netflix 15. desember.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer