Stor vannlekkasje utenfor Ullevål sykehus skaper trafikktrøbbel

En større vannlekkasje på ring 2 utenfor Ullevål sykehus i Oslo førte til stengte veier, og flere husstander måtte klare seg uten vann.

Ring 2 utenfor Ullevål sykehus ble stengt lørdag formiddag som følge av en større vannlekkasje. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Ring 2 utenfor Ullevål sykehus ble stengt lørdag formiddag som følge av en større vannlekkasje. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Ring 2 mellom Kierschows gate og Sognsveien ble stengt som følge av lekkasjen. I østgående løp kunne veien åpne etter at vannet var stengt av, mens i vestgående løp var det fortsatt trafikale utfordringer i 16.30-tiden.

Det er manuell dirigering på stedet, opplyser kommunikasjonssjef Kjetil Bjørnsrud i vann- og avløpsetaten i Oslo kommune til NTB.

Det vil det være «en tid framover», ifølge Bjørnsrud.

Politiet anslo tidligere lørdag at veien vestover ikke kan åpnes igjen før i 18-19-tiden.

Meldingen om vannlekkasjen kom rundt klokken 8.45. Årsaken til lekkasjen er foreløpig ukjent.

Vannet ble stengt av kort tid etterpå, noe som førte til at om lag ti boliger måtte klare seg uten vann. Beboerne fikk vannet tilbake i 16-tiden, ifølge Bjørnsrud.

Lekkasjen har trolig oppstått mellom Kierschows gate og hovedinngangen på Ullevål sykehus, opplyste operasjonsleder Per Ivar Iversen i Oslo politidistrikt lørdag formiddag.

Ifølge politiet har ikke den stengte veien skapt problemer for ambulanseutrykninger inn og ut av Ullevål sykehus.

– De har alternative veier inn, så det har gått helt fint, sier Iversen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer