Et helikopter fra Norsk Luftambulanse med peileutstyr deltok i en skredøvelse under åpningen av Røde Kors' nye testsenter for sende/mottakerutstyr i Myrkdalen utenfor Voss 6. mars. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Et helikopter fra Norsk Luftambulanse med peileutstyr deltok i en skredøvelse under åpningen av Røde Kors' nye testsenter for sende/mottakerutstyr i Myrkdalen utenfor Voss 6. mars. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Stor snøskredfare i indre strøk av Vestlandet

Regn og varmere vær fører til at snøskredfaren er stor i Indre Fjordane, Voss og Hardanger.

Publisert

Det er utstedt snøskredvarsel med rødt farenivå i varslingstjenesten varsom.no.

Snøskredfaren øker fordi temperaturen stiger raskt, samtidig som det er meldt store mengder regn natt til torsdag.

Det ventes å gå mange naturlig utløste skred natt til torsdag og torsdag formiddag. Skredfaren vil deretter avta noe, men skredfaren vil vedvare også etter at den mest intense nedbøren er over.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.