Stor leteaksjon etter ung kvinne i Møre og Romsdal

Det er satt i gang en større leteaksjon i Stordal i Møre og Romsdal etter en ung kvinne som har vært savnet siden midnatt.

Publisert

Ingen har sett kvinnen siden hun 18-tiden lørdag gikk av båten som hadde tatt henne over til området hvor gårdstunet Ytste Skotet i Stordal i Møre og Romsdal ligger. Hun ble meldt savnet ved midnatt.

– Dert har regnet kraftig, og det er veldig bratt og sleipt i terrenget, så en teori er at hun kan ha mistet fotfestet og ramlet og slått seg. Det er ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt, sier operasjonsleder Eriks Mikalsen i Møre og Romsdal politidistrikt til NTB.

Både politiet, Røde Kors, Norske Redningshunder, Redningsselskapet og redningshelikopteret deltar i søket. Helikopteret gjorde søndag morgen søk med varmesøkende kamera uten å gjøre funn.

Nye mannskaper fra Røde Kors blir satt inn i aksjonen nå i morgentimene.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.