Stiller til start etter negativ coronatest

Hedda Hynnes VM-deltakelse har hengt i en tynn tråd etter hun testet positivt for covid-19, men natt til onsdag har 800-meteren fått klarsignal til å delta.

Hedda Hynne er klar for VM-deltakelse i Eugene, USA. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB.
Hedda Hynne er klar for VM-deltakelse i Eugene, USA. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det bekrefter friidrettsforbundet og landslagssjef Erlend Slokvik til NTB.

«Hedda Hynne har levert en offisiell negativ test for covid-19 og stiller til start på torsdagens 800 meter. Hedda kommer til Eugene i morgen. Vi kommer med mer info da.», får NTB opplyst av forbundet.

Hynne testet positivt for covid-19 13. juli og har siden hatt et ørlite håp om å kunne få delta under årets friidretts-VM.

800-meter løperen har oppholdt seg i precampen i Berkeley – et par timers flytur unna Eugene sammen med sin trener og samboer Erik Sakshaug siden den positive testen.

Kravet var at hun måtte teste negativt under 24 timer før start for å få akkreditering av VM-arrangøren. Hynnes innledende heat på 800 meteren går klokken 02.10 natt til fredag 22. juli.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer