Stiller opp for første gang på sju år

USAs tidligere president Donald Trump er ventet å dukke opp på skjermen hos CNN for første gang på sju år onsdag, dagen etter en knusende kjennelse mot ham.

USAs tidligere president Donald Trump skal for første gang på sju år stille til et CNN-arrangement. Arkivfoto: Michael Conroy / AP / NTB
USAs tidligere president Donald Trump skal for første gang på sju år stille til et CNN-arrangement. Arkivfoto: Michael Conroy / AP / NTB Vis mer
Publisert

Arrangementet finner sted i New Hampshire og er en to timers lang seanse der CNN-ankere og publikum vil kunne stille Trump spørsmål. Arrangementet ble kunngjort i forrige uke og var allerede da ventet å bli bemerkelsesverdig, da CNN og Trump lenge ikke har vært på bølgelengde.

Men etter kjennelsen fra et sivilt søksmål anlagt mot ham av E. Jean Carroll kom tirsdag, er det trolig at seansen blir enda mer anspent. Juryen fant at Trump hadde utsatt Carroll for seksuelt overgrep midt på 1990-tallet og siden ærekrenket henne.

Trump har varslet at han vil anke kjennelsen. Og han ser på invitasjonen fra CNN som en mulighet til å nå bredere ut enn til de som vanligvis ser på de konservative nyhetskanalene han foretrekker, ifølge hans talsperson Steven Cheung.

– Trump er en bevist vinner. Han viker ikke unna noe og møter dem på strak arm, sier Cheung.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer