Kommentar:

Stenger kommentarfelt: - Rett og slett forkastelig

Østlendingen har i dag stengt kommentarfeltet på saken om at kommunedirektøren i Elverum legger fram kuttforslag for kommunepolitikerne, skriver ansvarlig redaktør i avisa Østlendingen, Tom Haakenstad.

Ansvarlig redaktør i avisa Østlendingen, Tom Haakenstad.
Ansvarlig redaktør i avisa Østlendingen, Tom Haakenstad. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

Innlegget er gjengitt med tillatelse.

Østlendingen stenger kommentarfeltet

Østlendingen har i dag stengt kommentarfeltet på saken om at kommunedirektøren i Elverum legger fram kuttforslag for kommunepolitikerne.
Noen av dere har forsøkt å komme med konstruktive innspill. Men mange av de som kommenterer, oppfører seg som nett-troll. De kommer med sjikanerende karakteristikker av kommunedirektør og politikere.
Generelt preges de mer grenseløse av ytringene på Østlendingens Facebook-sider av folk som ikke engang har lest sakene de kommenterer. Det å sitte bak et tastatur gir ikke mer rett til å sjikanere enn om du møter folk på gata. Vi har barn og unge som følger oss. At godt voksne folk ytrer seg fiendtlig, grovt usaklig og sjikanerende er rett og slett forkastelig.
Østlendingen ønsker ikke å være et forum for bøller, og bruke tid på å passe på voksne folk som ikke kan oppføre seg.
Vi kommer til å blokkere folk som opptrer trollete, og fortsette å stengekommentarfelt om nødvendig.For vi vil være et godt forum der folk kan mene, diskutere, heie på og være saklig uenige.Tom HaakenstadRedaktør Østlendingen.

Mer om