Stekte flaggermus beslaglagt i Tyskland

Myndighetene i Tyskland har beslaglagt stekte flaggermus og ett tonn fisk som ble fraktet inn i landet fra Belgia.

Flaggermusene ble funnet under ett tonn fisk i en varebil som ble stanset i utkanten av Aachen. Bildet er offentliggjort av tysk politi. Foto: Bundespolizeidirektion Sankt Augustin / NTB
Flaggermusene ble funnet under ett tonn fisk i en varebil som ble stanset i utkanten av Aachen. Bildet er offentliggjort av tysk politi. Foto: Bundespolizeidirektion Sankt Augustin / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Funnet ble gjort da politiet stanset en varebil ved en motorvei i utkanten av byen Aachen mandag. Flaggermusene befant seg under fisken, som ikke var skikkelig nedkjølt.

Politiet har offentliggjort et bilde av en liten haug med stekte flaggermus i en pappeske. En veterinær fra det lokale forbrukerrådet ble tilkalt, og både fisken, flaggermusene og varebilen ble beslaglagt.

Den 31 år gamle føreren er bosatt i Italia og kommer opprinnelig fra Elfenbenskysten. Han etterforskes nå for trafikkforseelser, kjøring uten førerkort, ulovlig innreise til Tyskland, brudd på bestemmelser som skal ivareta mattryggheten og brudd på lover knyttet til vern av truede flaggermusarter.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer