Statsforvalteren oppretter tilsynssak med helsevesenet etter hendelsen på Bislett

Statsforvalteren i Oslo og Viken oppretter tilsynssak med helsevesenet etter hendelsen på Bislett.

Politi ved stedet der en mann ble skutt av politiet på Bislett i Oslo, etter at han hadde forsøkt å angripe flere personer med kniv. Mannen døde av skadene.Foto: Torstein Bøe / NTB
Politi ved stedet der en mann ble skutt av politiet på Bislett i Oslo, etter at han hadde forsøkt å angripe flere personer med kniv. Mannen døde av skadene.Foto: Torstein Bøe / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helseavdelingen hos statsforvalteren vil be Oslo Universitetssykehus om informasjon om hva slags helsehjelp den avdøde har fått forut for den tragiske hendelsen , heter det i en pressemelding fra Statsforvalteren.

Statsforvalteren i Oslo og Viken melder at saken vil få høy prioritet hos dem.

- Saken får høy prioritet hos oss. Det er likevel for tidlig å si noe om hvor lang tid vi vil trenge for å undersøke og vurdere saken. Ut over det har vi ingen opplysninger å gi på dette tidspunktet, står det videre.

En mann ble tirsdag skutt av politiet på Bislett i Oslo, etter at han hadde forsøkt å angripe flere personer med kniv. Mannen døde av skadene.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer