Mandag 5. august parkerer Bane Nor Buss for tog, og gjenopptar vanlig togtrafikk på Østfoldbanen og Drammenbanen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Mandag 5. august parkerer Bane Nor Buss for tog, og gjenopptar vanlig togtrafikk på Østfoldbanen og Drammenbanen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

Buss for tog

Starter opp togtrafikken på Drammenbanen og Østfoldbanen

Mandag morgen starter togtrafikken opp igjen på Drammenbanen og Østfoldbanen etter å ha vært stengt i seks uker.

Publisert

I hele sommer, siden 22. juni, har all togtrafikk på Østfoldbanen og Drammenbanen blitt berørt av omfattende vedlikeholdsarbeid. Ifølge Vy ble totalt 14.000 togavganger innstilt.

Mandag 5. august er arbeidet, som ifølge Bane Nor skal gi bedre punktlighet og kortere reisetid, over for denne gang.

Twitter opplyser Bane Nor at oppstarten vil være preget av saktekjøring som vil føre til cirka ti minutters forsinkelse mellom Oslo S og Kolbotn mandag og tirsdag.

Disse dagene vil også innsatstogene L2X og L21 være innstilt.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.