Fant igjen stjålet Ferrari

Stakk av med Ferrari under prøvekjøring

Tysk politi har funnet igjen Ferrarien som en angivelig bilsamler stakk av med under prøvekjøring mandag. Prislappen på bilen er over 17 millioner kroner.

En tysk biltyv stakk mandag av med denne bilen, en Ferrari 288 GTO fra 1985, som har en prislapp på over 17 millioner kroner. Bilen ble gjenfunnet etter et døgn, men ikke tyven. (Foto: AP / NTB scanpix).
En tysk biltyv stakk mandag av med denne bilen, en Ferrari 288 GTO fra 1985, som har en prislapp på over 17 millioner kroner. Bilen ble gjenfunnet etter et døgn, men ikke tyven. (Foto: AP / NTB scanpix). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mannen som troppet opp i Düsseldorf for å ta den knallrøde 1985-modellen i nærmere øyesyn mandag, hevdet å være en styrtrik og svært bilinteressert samler.

Ifølge politiet framsto han som brautende og var iført briller og blå blazerjakke.

Da selgeren steg ut av bilen et øyeblikk, tråkket mannen plutselig på gasspedalen og lot de 400 italienske hestekreftene sparke ifra.

Tyveriet ble anmeldt, og politiet sendte straks ut etterlysning både på mann og bil. Den knallrøde sportsbilen ble funnet skjult i en garasje i Grevenbroich nær Düsseldorf tirsdag, mens biltyven fortsatt er på frifot.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer