St. Olavs hospital utsetter operasjoner

St. Olavs hospital utsetter alle planlagte operasjoner som krever innleggelse, og som kan vente. Antall coronainnlagte er rekordhøyt med 21 pasienter.

St. Olavs hospital utsetter alle planlagte operasjoner som krever innleggelse, og som kan vente. Foto: Gorm Kallestad / NTB
St. Olavs hospital utsetter alle planlagte operasjoner som krever innleggelse, og som kan vente. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I tillegg til operasjonene utsettes en del polikliniske konsultasjoner og dagkirurgiske inngrep, heter det i en pressemelding fra sykehuset.

– Dette er nødvendig for å skaffe nok personell og senger for å sikre forsvarlig drift i en svært presset driftssituasjon, sier sykehusdirektør Grethe Aasved.

Reduksjon i aktivitet omfatter ikke kreftpasienter, barn og øyeblikkelig hjelp.

Sykehuset har nå 21 covid-pasienter innlagt. Seks av disse ligger på intensivavdeling, hvorav fem på respirator. Det er det høyeste antallet innlagte coronapasienter siden pandemien startet.

Saken oppdateres.

(NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer