Sandnes:

Spesialenheten etterforsker politiet etter at kvinne ble knivstukket

En 34 år gammel kvinne fra Sandnes som ble knivstukket av ekskjæresten i desember, skal i lang tid ha forsøkt å få hjelp av politiet. Nå er Spesialenheten koblet inn.

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB
Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert

Den 34 år gamle småbarnsmoren fra Sandnes skal ha bedt politiet om beskyttelse fra en truende ekskjæreste en rekke ganger. Hver gang skal hun ha fått beskjed om at det ikke var kapasitet til å motta anmeldelsen, melder Stavanger Aftenblad.

Den 35 år gamle ekskjæresten er siktet for drapsforsøk etter knivstikkingen 3. desember. Kvinnen opplyser til avisen at hun fikk kuttskader som måtte sys med flere titalls sting.

Den 12. desember besluttet Spesialenheten å etterforske Rogaland politidistrikts håndtering av saken.

– Det er grunn til å undersøke om fornærmede har fått nødvendig beskyttelse av politiet gjennom de verktøy politiet har til disposisjon. Etterforskningen er rettet mot politidistriktet, sier påtalefaglig etterforskningsleder Gracja Skallerud i Spesialenheten.

Politiet sier de ikke kan kommentere saken.

– Ettersom Spesialenheten nå etterforsker politidistriktet om kontakten med fornærmede, kan vi inntil videre ikke uttale oss noe mer om det, sier visepolitimester Gøril Våland til Stavanger Aftenblad.

(©NTB)

Mer om