Spekemat tilbakekalles på grunn av salmonella-risiko

Pers Kjøkken trekker tilbake flere produkter. Årsaken er at det er påvist salmonella i kjøttvarer brukt i produksjonen av partier av disse varene.

Pers Kjøkken trekker partier av salami og fårepølse. Foto: Pers Kjøkken / NTB
Pers Kjøkken trekker partier av salami og fårepølse. Foto: Pers Kjøkken / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge Matportalen gjelder det flere varianter av salami, fårepølse og blokksalami, både som skivede produkter og som skalker. Produktene finnes ikke lenger i butikker.

– Varene trekkes tilbake etter påvisning av salmonella i kjøttråvarene som ble brukt til produksjon av de aktuelle varepartiene. Salmonella er en bakterie som kan gi sykdom hos mennesker og som kan overleve i matvarer som ikke er varmebehandlet, heter det.

Kunder bes kaste produktene eller levere dem tilbake der de ble kjøpt.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer