Solskjærs menn lagde målfest etter Southampton-utvisning

Southampton-debutanten Alexandre Jankewitz pådro seg rødt kort etter 80 sekunder i Premier League-debuten. Mot ti mann herjet Manchester United og vant 9-0.

Manchester United lagde målfest mot Southampton, som måtte spille nesten hele kampen i undertall og avslutte med bare ni mann på banen. Foto: Laurence Griffiths, Pool via AP/NTB
Manchester United lagde målfest mot Southampton, som måtte spille nesten hele kampen i undertall og avslutte med bare ni mann på banen. Foto: Laurence Griffiths, Pool via AP/NTB Vis mer
Publisert

De siste minuttene ble Southampton redusert til ni mann da også Jan Bednarek pådro seg rødt kort da han forårsaket straffesparket som førte til det sjuende målet.

Målfesten gjør at Manchester United har like mange poeng som byrival Manchester City, som har best målforskjell og to kamper mindre spilt. Men United har nå scoret flest mål i Premier League (46).

Det skar seg for gjestene nesten helt fra start på Old Trafford. Den 19-årige sveitseren var overtent i sin første kamp fra start, og da han satte knottene rett i leggen på Scott McTominay dro dommer Mike Dean det røde kortet rett opp av brystlomma.

Anthony Martial (2), Aaron Wan-Bissaka, Marcus Rashford, Edinson Cavani, Scott McTominay, Bruno Fernandes (straffe), Daniel James og et selvmål av Bednarek sto for scoringene i regnet på Old Trafford.

Målflom

De ti Southampton-spillerne var ikke i nærheten av å domme opp for Ole Gunnar Solskjærs menn, som scoret fire ganger før pause og to til i 2. omgang. Lange oppspill fulgt av innlegg fra Luke Shaw var en sukessoppskrift for United tirsdag.

I det 18. minutt lyktes det for første gang. Victor Lindelöfs oppspill fra dypt på egen halvdel ble løpt av Marcus Rashford nær hjørneflagget. Han satte opp Shaw, som spilte fram Aaron Wan-Bissaka til 1-0.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer